Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer

Ok

Open van
18 nov tot
8 jan 2023

TicketsMenu

Een magische Kerst
in het Kasteel van
Groot-Bijgaarden


Het meermaals bekroonde Lightopia komt deze winter naar België, naar het park van het kasteel van Groot-Bijgaarden. Het belooft deze kerst het mooiste licht- en lantaarnfestival van België te worden. Waar het kasteel herboren wordt in het licht, samen met ongelooflijke installaties, meeslepende lichtroutes en een verbluffende watershow.

Koop tickets

Lightopia Brussels | Kasteel van Groot-Bijgaarden | 18 nov tot 8 jan 2023

Een betoverend kerstfeest


Een wandeling door een magisch kerstavontuur neemt elke bezoeker mee op een wonderlijke reis van 2 km, langs wel honderden verschillende lantaarn- en LED installaties. Deze winter onthult Lightopia nooit eerder geziene en op maat gemaakte lichtinstallaties, zoals de interactieve Boom van Leven. Speciaal ontworpen voor België, wordt deze Boom bewaakt door het Manneken Pis elfje, dat elke toeschouwer zal imponeren met kleurrijke verlichting.

Kom kijken naar de grootste kerstlichtshow van Europa met de meest fascinerende installaties: de perfecte uitstap met het hele gezin, met vrienden of als koppel.

Koop tickets

Wat zeggen onze
Lightopiërs?


Geloof ons niet op ons woord. Bekijk onze getuigenissen.

“Mijn wederhelft en ik vonden het geweldig, alsook mijn 3 kinderen. Zeker zijn prijs waard. Dit zou ik echt aanraden, wat een geweldige avond uit! Je krijgt de prikkeling om Kerstmis te vieren.”

Stefan Appleton (Londen)

“De meest betoverende plek op aarde. Zou zeker weer gaan. Muziek was geweldig inclusief drankjes.”

Touya Todoroki

“Lightopia is een magische ervaring voor het hele gezin. Er is veel werk gestoken in het creëren van de prachtige installaties en de watershow.”

Yeah Lifestyle

“Absoluut schitterend voor kinderen en volwassenen. Prachtige verlichte bloemen, tinkerbell, paddenstoelen en draken ... om er maar een paar te noemen!”

Samantha D (Manchester)

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief