Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer

Ok
TicketsMenu

Ons verhaal


Sinds 2019 streven wij ernaar om voor de meest magische kerstervaring van het Verenigd Koninkrijk te zorgen. Nu komen we ook naar België om deze vreugde te verspreiden!

We zijn er trots op dat we de winterse avonden gezellig verlichten en families en vrienden van alle leeftijden samenbrengen om dit te vieren.

We hopen dat jij net zoveel plezier zal beleven aan onze lichtroutes als wij, wanneer we ze opbouwen.

Lightopia Brussels | Kasteel van Groot-Bijgaarden | 18 nov tot 8 jan 2023

Onze toekomst


Lightopia is uitgegroeid tot een kerstervaring die je niet wil missen. Momenteel openen we onze deuren rond steden in het Verenigd Koninkrijk, maar ons toekomstplan is om wereldwijd uit te breiden - zodat iedereen de kans krijgt om Lightopia Festival te ervaren en te wandelen langs onze thematisch verlichte routes.

Lightopia Brussels | Kasteel van Groot-Bijgaarden | 18 nov tot 8 jan 2023

Lightopia awards


Na jaren van hard werk en toewijding ontving Lightopia in 2021 wel 8 awards tijdens de 11ste editie van de Global Eventex Awards: 5 gouden en 3 zilveren. Daarnaast ontving Lightopia in 2020 de City Life Award voor beste kunsttentoonstelling.

Alle winnaars zijn verkozen uit een totaal van 561 deelnemers, 37 landen uit de hele wereld, inclusief 's werelds beste bedrijven zoals Google, Youtube, Rolls Royce, Mercedes-Benz, Samsung, enz.

Lightopia awards

Wat zeggen onze
Lightopiërs?


Geloof ons niet op ons woord. Bekijk onze getuigenissen.

“De meest betoverende plek op aarde. Zou zeker weer gaan. Muziek was geweldig inclusief drankjes.”

Touya Todoroki

“Absoluut schitterend voor kinderen en volwassenen. Prachtige verlichte bloemen, tinkerbell, paddenstoelen en draken ... om er maar een paar te noemen!”

Samantha D (Manchester)

“Mijn wederhelft en ik vonden het geweldig, alsook mijn 3 kinderen. Zeker zijn prijs waard. Dit zou ik echt aanraden, wat een geweldige avond uit! Je krijgt de prikkeling om Kerstmis te vieren.”

Stefan Appleton (Londen)

“Lightopia is een magische ervaring voor het hele gezin. Er is veel werk gestoken in het creëren van de prachtige installaties en de watershow.”

Yeah Lifestyle

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief